Klant winkelbeoordelingen

Josanne

Date: 19 februari 2021
  • Winkelervaring
  • Overzichtelijke webshop, bestellen ging makkelijk en snel.

  • Afhandeling bestelling
  • Bestelling kwam snel binnen. Via mail snel reactie gehad op mijn vraag.

Jessica

Date: 17 december 2020
  • Winkelervaring
  • Zo mooie leuke mutsjes leuk assortiment erg
    Uniek . Verpleging en verloskundige in het ziekenhuis vonden het mutsje prachtig. Werd helemaal bewonderd haha

  • Afhandeling bestelling
  • Super snel bestelling binnen en bestellen ging ook makkelijk.

Anneke

Date: 18 mei 2019
  • Winkelervaring
  • Leuke webwinkel met goede kwaliteitspullen.
    Eenvoudig te bestellen, verschillende maten en kleuren.

  • Afhandeling bestelling
  • Pakketje van 2 newborn mutsjes past door de brievenbus. Je hoeft dus niet thuis te blijven. Binnen enkele dagen geleverd. Verpakt in leuke zakjes, ook perfect voor een cadeau.

Nico den Broeder - fotografie

Date: 5 januari 2019
  • Winkelervaring
  • Hele leuke collectie, gemakkelijk zoeken en bestellen, perfecte levering en een heerlijk product om in je handen te hebben. Ik gebruik beide mutsjes voor de aankleding van pasgeboren babies die ik fotografeer. De ouders van de pasgeborenen zijn ook erg enthousiast over het design en de kwaliteit van deze mutsjes.

  • Afhandeling bestelling
  • Perfecte levering en echt heel leuk ingepakt met een persoonlijke noot erbij. Ik werd er echt blij van.

Lisa

Date: 4 oktober 2018
  • Winkelervaring
  • Leuke collectie, overzichtelijke website en gemakkelijk te bestellen

  • Afhandeling bestelling
  • Levertijd keurig zoals beschreven. Netjes een mailtje vooraf dat de bestelling is verzonden. Leuke verpakking eromheen, je hebt bijna geen kadoverpakking meer nodig!

Vivian

Date: 23 januari 2018
  • Winkelervaring
  • Leuk concepten je hebt iets van goede kwaliteit. Zal zeker nog een keer wat kopen.

  • Afhandeling bestelling
  • Levering was snel en alles was in mooi doosje verpakt.

Mireille

Date: 13 oktober 2017
  • Winkelervaring
  • Mooi concept. Altijd leuk om erover te vertellen bij het geven van een cadeautje

  • Afhandeling bestelling
  • Prima. Geen opmerkingen.

Dewi

Date: 10 juni 2017
Plaats: Alkmaar
  • Winkelervaring
  • Wat een kadootje om dit in je bus te ontvangen! Mooi materiaal en leuk verpakt.

Dieneke

Date: 7 december 2016
  • Winkelervaring
  • De website is overzichtelijk en de verschillende (kleur-) opties zijn goed weergegeven.

  • Afhandeling bestelling
  • Snelle levering in mooie bijpassende verpakking, zeker leuk als het een cadeautje betreft.

M

Date: 15 november 2016
  • Winkelervaring
  • Maatschappelijk verantwoord concept spreekt me zeer aan

  • Afhandeling bestelling
  • snel en makkelijk. maar kan nog wel verbeteren.

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2