Klant winkelbeoordelingen

Lisa

Date: 4 oktober 2018
  • Winkelervaring
  • Leuke collectie, overzichtelijke website en gemakkelijk te bestellen

  • Afhandeling bestelling
  • Levertijd keurig zoals beschreven. Netjes een mailtje vooraf dat de bestelling is verzonden. Leuke verpakking eromheen, je hebt bijna geen kadoverpakking meer nodig!

Vivian

Date: 23 januari 2018
  • Winkelervaring
  • Leuk concepten je hebt iets van goede kwaliteit. Zal zeker nog een keer wat kopen.

  • Afhandeling bestelling
  • Levering was snel en alles was in mooi doosje verpakt.

Mireille

Date: 13 oktober 2017
  • Winkelervaring
  • Mooi concept. Altijd leuk om erover te vertellen bij het geven van een cadeautje

  • Afhandeling bestelling
  • Prima. Geen opmerkingen.

Dewi

Date: 10 juni 2017
Plaats: Alkmaar
  • Winkelervaring
  • Wat een kadootje om dit in je bus te ontvangen! Mooi materiaal en leuk verpakt.

Dieneke

Date: 7 december 2016
  • Winkelervaring
  • De website is overzichtelijk en de verschillende (kleur-) opties zijn goed weergegeven.

  • Afhandeling bestelling
  • Snelle levering in mooie bijpassende verpakking, zeker leuk als het een cadeautje betreft.

M

Date: 15 november 2016
  • Winkelervaring
  • Maatschappelijk verantwoord concept spreekt me zeer aan

  • Afhandeling bestelling
  • snel en makkelijk. maar kan nog wel verbeteren.

Fedde

Date: 2 november 2016
  • Winkelervaring
  • Super initiatief, dat was de reden dat ik op deze site rond ging kijken. Uiteindelijk een mutsje besteld, zeer tevreden met de muts. Site ziet er leuk en overzichtelijk uit.

  • Afhandeling bestelling
  • Mutsje was erg snel geleverd en kon gewoon in de brievenbus, dus niet noodzakelijk om thuis te blijven om een pakket aan te nemen (ook erg prettig). Mutsje ziet er goed uit en was erg leuk verpakt!

Chantal

Date: 28 juni 2016
  • Winkelervaring
  • Wat een mooie complimenten kregen we over jullie mutsje!

ilona

Date: 24 juni 2016
  • Winkelervaring
  • Ik heb een mutsje besteld. Mooie kwaliteit, snel geleverd en echt een goede service!! Bedankt! Ik beveel jullie zeker aan bij andere!

Kevin

Date: 12 mei 2016
  • Winkelervaring
  • Ik heb een mutsje besteld bij O-maatje. Dit was een cadeautje voor vrienden. Helaas kon ik bij het bestellen niet aangeven dat ik het ingepakt wilde laten versturen incl persoonlijk kaartje. Hierover heb ik gemaild met O-maatje. Zij hebben zonder moeite een kaartje geschreven en bijgevoegd!

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2